Kronobiológia, a kulcs önmagadhoz és mindenkihez, aki körülötted, veled él!

Hogy mi az erősséged?

Hogy miben vagy jó?

Hogy miért fontosak mindig mások magad helyett?

Hogy miért hallgatsz mindig a megérzéseidre?

Hogy miért nem tudsz felkelni hajnalban?

Folytathatnám a kérdések sorát, viszont mindenre választ ad egy módszer, ami megmutatja, hogy te milyen is vagy.

Ez a módszer a kronobiológia.

A kronobiológia választ ad arra arra, hogy valójában milyenek vagyunk, és a milyenségünket, alapvető tulajdonságainkat hogyan tudjuk a legjobban kihasználni.

A születés dátumából (év, hónap, nap) kiszámíthatóak egy személy fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságai. Ezek velünk született személyiség jegyek.

Nem véletlen, hogy valaki csendesebb vagy harsányabb, ki tudja mutatni az érzelmeit, vagy elfojtja. Valaki azonnal dönt, míg másoknak hosszú hetek, hónapok kellenek a döntéshez.

Ezzel a módszerrel megtudhatod, hogy mi kell ahhoz, hogy te jól legyél, hány órát kell aludnod, mit kell enned, milyen munkát kell végezned, hogyan állj ki önmagadért, mit csinálj, ha nem érzed magad jól ott, ahol vagy, és még sorolhatnám, hogy mi mindenre jó.

De ez a módszer segít megértened, ha nem érted – szóismétlés igen – a másikat, vagyis a gyereked, a férjed, a kollégád… és általa a nagy veszekedések is elkerülhetőek vagy inkább megértőbbek lesznek!

Ez nem kitaláció, ez működő módszer!

A születésedkor kapott tulajdonságok változhatnak a neveltetés, kulturális, szociális környezet, tanulás és tapasztalás hatására 15-50% mértékben, de mindenki akkor van jól, ha a születésekor kapott milyenségét használja az élete minden területén: párkapcsolatában, munkájában, mindennapjaiban.

Sőt, a módszer megmondja, hogy:

  • milyen étrendet folytass
  • milyen mozgásforma való neked
  • milyen munkát válassz
  • hogyan tanulj meg valamit
  • mennyire ragaszkodsz az anyagiakhoz
  • milyen mértékben használod az intuíciód
  • a szexben is ad támpontot
  • elmondja, hogy mennyire vagy spontán
  • mennyire vagy kitartó

FONTOS! Itt nincs olyan, hogy jó vagy rossz, amilyen vagy, olyan vagy, az abból fakadó milyenséget használd ki maximálisan!

kronobiológia

A kronobiológia kb olyan mint egy címke önmagadhoz, vagy egy kulcs a másik embert nyitó ajtóhoz!

Megérted általa önmagad, a párod, a gyereked / gyerekeid, és így könnyebb lesz az együtt élés, a másik döntéseinek, viselkedésének megértése!

Miben segít téged egy kronobiológia elemzés?

Hogyan működik a kronobiológia elemzés?

Te elmondod a születési dátumaidat, illetve azokét, akiknek meg szeretnéd tudni, és én pedig egy speciális módszerrel kiszámolva elmondom, hogy milyen karakter vagy.

Három síkon nézlek meg, ez a fizikai, az érzelmi és az intellektuális. Ez a három sík mondja el, hogy a születésedkor kapott életenergia hogyan oszlik meg a csakráidban, és hogyan alakítja ki azt, aki vagy. 

Nem kell megijjedned, nem lesz hókuszpókusz 🙂 szimplán számok, de azok most jelen esetben óriási információkat tartalmaznak arról, hogy milyen vagy te igazából, vagy inkább, milyennek kellene lenned, hogy olyan életet élj, amelyben jól érzed magad, amelyben nincsen kényszerűség…

Áraim:

Önmagad elemzése (csak rólad van szó)

19.900 Ft

Mini elemzés (2 fő)

26.900 Ft

Nagy elemzés (te + párod + 2 gyerek)

38.900 Ft

Nagycsaládos elemzés (szűk családod, plusz te és a párod szüleinek elemzése is)

49.900 Ft

Ha szeretnél elemzést - bármelyiket - írj nekem a lenti gombra kattintva: