Képzeld el, hogy van egy módszer, ami minden lelki gondodra, bajodra, nyomasztó kérdésedre választ ad.

Hogy éreznéd magad akkor, ha olyan válaszokat kapnál, amik nem újabb aggódást vagy újabb kérdést vetnének fel, hanem megnyugtatnának, és csak azt éreznéd, hogy minden rendben van!

Igen, van ilyen módszer, és a legjobb, hogy nem kell sehova elmenned, nem kell órákat várnod.

Ez a módszer az Intuyching, a Szupertudatos önfejlesztés, mely pontosan arról szól, ami a neve is: önmagunkon segítünk, hiszen a kulcs, a megoldás minden gondunkhoz magunkban van. Azonban sokszor nehéznek érezzük megtalálni, pedig ott van… Ebben segítek neked, vagyis abban, hogy a téged nyomasztó kérdéseket megválaszolva nyugalom, béke és pozitív érzések harmóniájába kerülj.

Ez az Intuyching, mely segít, ha anyaként, nőként úgy érzed, hogy nem megy…

Én is sokszor éreztem, hogy nem ez az, amit vártam, nem ilyennek kell lennie az anyaságnak… aztán rájöttem, hogy magamban kell rendet rakni, és utána minden jól alakul(hat)… de egyedül sajnos nem ment… sok helyen jártam, sok módszert kipróbáltam, de tudtam, hogy alternatív megoldás jöhet csak szóba, olyan, ami azonnal működik, ami azonnal segít!

Igen, az Intuyching azonnal segít, ha már most érzed, hogy segíthetek a módszerrel, kattints a gombra, és írj nekem, beszéljünk meg egy időpontot!

Ha egy konzultáció ára érdekel, akkor kattints a lenti gombra!

De mi is az az INTUYCHING™ avagy (SzuperTudatos Önfejlesztés™)

Az Intuyching™ a XXI. század kihívásaira tervezett innovatív eszköz. Mint egy „lelki röntgen” megmutatja neked és egyúttal tudatosítja, hogy mi az, ami miatt nem tudsz előrelépni, mi az, ami miatt nem mennek könnyen a mindennapok, mi az, ami miatt gyötröd magad, hibáztatod magad és esetleg másokat, talán még a saját gyereked is. De a rendszer egyúttal megadja a megoldást is, hiszen azonnal átalakítja pozitív, szeretet alapú energiává mindazt, amit felismersz, és még azt is, amit nem ismersz fel.

Az Intuyching™ okos mint a telefonod, mindenre jó, mint a popsitörlő és bárhol, bármikor, az életed bármelyik területén segít neked! Ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, akkor megmutatja, hogyan tudod tovább csinálni, ha túl sok a “Miért?” kérdés, akkor megadja azt a választ, ami átlendít mindenen.

Az Intuyching™ a lelki spa vagy fitnessz terem, ahova belépve átalakíthatod a negatív érzéseket, félelmeket, fóbiákat, a családból jövő örökölt, negatív sorsot, traumát, pénzügyi gondok, szegénység, sikertelenség és boldogtalanság programokat, hogy pozitív, szeretet-alapú (megkönnyebbülést okozó) érzésekkel és támogató programokkal, új hitekkel, új gondolatokkal töltsd fel az életed.

Így képzelj el egy Intuyching konzultációt:

Tudom, hogy a konzultáció szó magában is ijesztő lehet… de jobb szó nincsen rá :), vagyis inkább az, hogy beszélgetünk, mint két felnőtt nő, anya… 

Te elmondod, hogy mi az, ami nagyon nyomaszt mostanában, mi az, amitől nem tudsz aludni, ami, ha felébredsz ott van előtted mint Démoklész kardja, és ettől már rossz a napod… én pedig előveszem az ingát, a táblázatrendszert, és hagyom, hogy az energiák, az Univerzum mutassa, hogy hol van feladat, dolog, amit át kell alakítani pozitív energiává.

De ha nem akarod, akkor nem is kell elmondanod, hogy mi a gond, az univerzum mutatni fogja, így szépen haladunk a megoldás felé anélkül, hogy be kellene engem engedned a lelked vagy életed mélységeibe.

A rendszerben az a legjobb, hogy úgy segít, hogy nem kell leásnunk mélyre, nem kell sebeket feltépni, nem kell szégyellned magad valamitől, amit tettél, és el kell mondanod… nem, itt ilyen nincsen! Én egyszerűen csak megkérdezem az Univerzumtól, hogy mit kell átalakítani pozitív energiává ahhoz, hogy jól legyél, és minden átalakul azonnal. Lehet, hogy nem azonnal érzed a hatást, de az biztos, hogy érezni fogod, vagy úgy, hogy könnyebb a megoldás, vagy úgy, hogy a lelkedről a mázsás súly eltűnik… sokan sokféleképpen élik meg, de egy biztos, segít mindenkinek!

Igen, jól olvastad, energiával dolgozunk, hiszen minden energia, még a rossz kedv, a félelem is energia. DE! Mindezeket át lehet alakítani pozitív energiává, olyanná, ami támogat, ami segít, és ami válaszokat is ad neked!

Ingával dolgozom és egy tablettel, melyen az Intuyching táblázatrendszer található meg.

Ne ijedj meg, nem lesz semmilyen hókuszpókusz, az inga azért kell, hogy mutassa az általam feltett kérdésre a választ. 

Várlak szeretettel konzultációmon, ha:

Áraim:

Konzultáció, mely 60 perces

18.000 Ft

3 alkalmas konzultációs csomag (3 * 60 perc olyan időközönként, ahogyan neked jó)

45.000 Ft

Plusz információk a rendszerről neked az alapító, László Erika tollából (ha még van időd olvasni):

Várlak szeretettel! Beszélgessünk, és meglátod, sokkal könnyebb lesz minden utána!